2015-05-02/03

Judge Anna-Lena Munkvall och Nina Karlsdotter SWE

T. Ophiuchus “Gösta” ställdes till perfektion av Lotta på båda ställena och fick ett R-Cert med sig hem. Grattis till ägarna Lotta och Ulf Persson.
Lilla Daisy Donovan (T. Passion For Love) ställdes ut för allra första gången och gjorde det med bravur och till BIR-valp. Grattis till ägaren Jonas Lindeman som tränat henne så otroligt bra och till Lotta som visade fram henne så fint.

T. Ophiuchus “Gösta” was shown to perfection by Lotta on both places with a R-CAC to take home. Congratulations to owners Lotta and Ulf Persson.
Little Daisy Donovan (T. Passion Fir Love) was showed for the first time and made it with a “bravo” and to a BOB-puppy. Congratulations to owner Jonas Lindeman who have trained her so incredible well and to Lotta who show her so well.

Photos by Lotta Persson