2015-06-21

Judge Jim Byrnes Irland

Vi…Peter jag o vår dotter Malin åkte tidig morgon hela vägen till Vejen Danmark med Kenzo (T.Point Break) och Mira (MultiCh T.Marion My Precious). För Kenzo var det hans första officiella utställning i juniorklass där han placerade sig som 2:a i klassen och fick fin kritik. Han skötte sig utmärkt i ringen.
Mira vann både championklassen och sen bästa tikklass och slutade som BIM och blev därmed Cruft’s kvalificerad. Ifs är hon redan det iom hon är internationell champion.
I Tromsö Norge ställdes Kenzo’s syster Senja ut och fick sin första röda rosett. Stort grattis till det! 👍😀

We…Peter, I and our daughter Malin drive all the way early morning to Vejen Denmark with Kenzo (T.Point Break) and Mira (MultiCh Marion My Precious). It was Kenzo’s first official show and in juniorclass were he was placed as 2nd in his class and got very nice critics. He behaved very well in ring.
Mira won championclass and best bitch class and ended as BOS with a Cruft’s qualification. She is already qualified because she is international champion already.
In Tromsö Norway Kenzo’s sister Senja was showed and she got her first red crocard! Congratulations to you! 👍😃