Judge Dorota Witkowska POL.

Terrier National Show Gorzow Wielkopolski

Underbara nyheter även denna helg!!😃😃
Tejarpsdalens Paparazzi var ännu en helg i Polen och kammade hem sitt 3:e Jun.Cert på bara en vecka och blev därmed POLSK JUNIOR CHAMPION…. tjohooo!!!!! Han blev även BIR-Junior och BIR över alla endast 9 månader gammal!!! Otroligt!! 👏👏👍😍
Vi är förståss så glada och stolta över detta 😃 stort grattis till ägarna Nicole Gnädig och Anja Canzler, kennel Wheatens Golden Heart! Snyggt jobbat!!😃👏

Even this weekend wonderful news!!
Tejarpsdalens Paparazzi was even this weekend in Poland and took home his 3rd Jun.CAC in only one week and then became POLISH JUNIOR CHAMPION….yeeeaaaah!!! He was also Jun.BOB, and BOB over all others only 9 months old!!! Unbelievable!👏👏👍🏻
Of course we are so proud and happy over this 😃 congratulations to the owners Nicole Gnädig and Anja Canzler, kennel Wheatens Golden Heart! Very well done! 😃👏