2015.07.25/26

Judges Michael Leonard IE, Goran Gladic Serbia.

Woohoo!!😃 Vilka härliga nyheter vi får….PL JunCh Tejarpsdalens Paparazzi gör det igen! På en två dagars utställning i Mittenwalde plockar han hem de två sista Jun.Certen för stt kunna titulera sig för TYSK JUNIOR CHAMPION. 😍 Dessutom blev han BIR junior x 2 och BIR x 2. Första dagen blev han “shortlisted” i finalerna men dag två placerade han sig som BIS-4 junior och sedan BIS-3. Stort grattis till ägarna Nicole Gnädig & Anja Canzler! Snyggt jobbat!!😍
I Ransäter och i Torsby ställdes Tejarpsdalens Passion For Love “Daisy” som placerade sig som 1:a resp 2:a i junkl. Snyggt jobbat och grattis till Jonas Lindeman.

Woohoo!😀 such lovely news… PL JunCh Tejarpsdalens Papparazzi did it again! On two day’s of show in Mittenwalde he take the two last Jun.CAC to titel himself as GERMAN JUNIOR CHAMPION😍. And he also became Jun.BOB x 2 and BOB x 2. First day in finals he was shortlisted but day two he placed himself as BIS-4 junior and then BIS-3. Hugh congrats to the owner Nicole Gnädig & Anja Canzler! Very well done!😍
In Ransäter and Torsby Tejarpsdalens Passion For Love “Daisy” was shown and was placed as 1st and 2nd in juniorclass. Very well done and congrats to Jonas Lindeman.