10-11/10-2015

Judge Mette Sörum DK and Bärbel Kralic DE
BIS jun final and brace class Mette Sörum

Denna helgen var vi i Hårlev där “Kenzo” T. Point Break verkligen imponerar på oss… Än en gång blir han BIR, BIR junior, Cert (hans 3:e), BIS-1 junior och shortlisted i finalen. “Mira” blir BIM. Dag två blir Kenzo utan CK för domarn tyckte han hade för lite färg i päls…Mira blev 3:a bästa tik.
Malin vår dotter tävlade i parklass med sin hund Diesel och med Mira där hon blev BIS-1 och BIS-3 dag 2

This weekend we was in Hårlev where Kenzo once again really impress on us….Once again BOB, BOB junior, Cert (his 3rd), BIS-1 junior and shortlisted in big final. Mira was BOS. Day two Kenzo didn’t get the CQ because Judge think he have to little colour in his coat….Mira was 3 rd best bitch.
Malin our daughter compeeted in braceclass both day’s with her dog Diesel and Mira. She was BIS-1 day one and BIS-2 day 2.