22-23/8-2015

Leipzig Sieger Leipzig 2015 and German Winner 2015
Judge Siegrid Wurgatsch DE and Gitty Schwab Lux

Hemma igen ifrån en helg med utställningar i Leipzig!
MultiCh Marion My Precious “Mira” slutförde sitt KFT championat och kan nu även tillföra DECH i stamtavlan. Dag 1 blev hon BIM med Cacib och fick titeln Sieger Leipzig 2015. Dag 2 blev hon 2:a bästa tik med R-Cacib.
PL DE JunCh Tejarpsdalens Paparazzi blev BIR junior, BIR båda dagarna över alla wheaten, Junior Sieger Leipzig 2015, German Junior Winner 2015 och VDH JunCh. Stort grattis till ägare och handler Nicole Gnädig. Vi var också glada för att få möjligheten att ta foto på 3 generationer. Från vänster är det T. Point Break, Pappa MultiCh Extra’s Esquire, Farfar MultiCh Wheaten Rebel’s Like An Irish Lord och T. Paparazzi.
Vi hade en underbart trevlig helg tillsammans med Malin, Nicole, Anja och andra vänner i Leipzig.

Back home from shows in Leipzig!
MultiCh Marion My Precious “Mira” completed her KFT championship! First day best bitch with Cacib and Sieger Leipzig 2015. Next day 2nd best bitch with R-Cacib.
PL DE Tejarpsdalens Paparazzi was BOB junior, BOB over all both day’s and Junior Sieger Leipzig 2015, German Junior Winner 2015 and VDH Junior Champion. Hugh Congratulations to owner and handler Nicole Gnädig. We was also able to take photo of 3 generations… From left T.Point Break, daddy MultiCh Extra’s Esquire, grandfather MultiCh Wheaten Rebel’s Like An Irish Lord, and T. Paparazzi
We had an most wonderful weekend together with Malin, Nicole and Anja and other friends in Leipzig!