4/10-2015

Judge Laura Cox Irl

Woohoo!!!! Vilken helg!!! Dag två i Rostock och de gjorde gjorde det igen!!! Vår lille prins Kenzo blev åter igen BIR, BIR-junior och fick sina jun-Cert och VDH Cert och prinsessan Mira blev BIM och med Cacib!!! Otroligt och tror knappt det är sant! I dagens finaler blev det dessvärre ingenting men vi är hur lyckliga som helst med som denna helgen blev! Många tack till BengtIngvar för hjälpen med Mira i BIR/BIM.

Woohoo!! What a weekend!!! Day two in Rostock and they did it again!!!! Our little prince Kenzo once again BOB and BOB junior and got his junior CAC both day’s and Junior VDH/KFT CAC, and princess Mira was BOS again with Cacib! Unbelivable and can hardly not belive this! This day in finals he didn’t place himself but we are sooo happy as it turnes out this weekend! Many thank’s to Bengt Ingvar for help with Mira in BOB/BOS!