3/10-2015

Judge Tånga Hed Susan Keally Irl
Rostock Leos Jancik CZ,
finals Lilian Lleton DK and Leos Jancik

I Tånga Hed ställde Jonas själv sin “Daisy” T. Passion For Love i juniorklass och som blev en 4:e placering.
Själv åkte vi till Rostock denna helg där “Mira” MultiCh T. Marion My Precious blev BIM och prinsen “Kenzo” T.Point Break bara precis året fyllt med att överraska oss med att slå till med ett BIR, BIR junior, BIS-1 junior och sedan BIS-3…..herregud…det fick bli skumpa för att fira efter hans bravad!!!

In Tånga Hed did Jonas himself showed his “Daisy” T. passion For Love to a 4th place in juniorclass.
Peter and I did go to Rostock Germany this weekend where “Mira” Multich T. Marion My Precious was BOS.
The on which for surtain really did surprise us was our prince “Kenzo” T. Point Break just after his 1year birthday which became BOB, BOB junior, BIS-1 junior and BIS-3!!! OMG….after this it was little champagne to celebrate his bravade!!!