21/11-2015

Woohoo vilka nyheter från Tyskland!!
Tejarpsdalens Paparazzi blev BEST IN SHOW över alla raser i Paaren!! Först BIR sedan bäst i grupp 3 och sedan då bäst över alla raser!! Går inte att beskriva hur lyckliga vi är över nyheten!! Dessutom gjorde Paparazzi sin “breederslicens” och mentaltest vilket är tvunget i Tyskland för att kunna gå i avel med underbara kommentarer! Stort grattis och “very well done” Nicole och Paparazzi! Vi är så stolta över er båda!

Woohoo ..wonderful news from Germany!!
Tejarpsdalens Paparazzi went “BEST IN SHOW” of all breed in Paaren!! First BOB then Best on Group 3 and then best of all breeds! Can’t say how happy and proud we are for this news! Beside this Paparazzi did his breederslicens and mentaltest wich is necessery for breed in Germany with most wonderful comments! Hugh congratulations and “very well done” Nicole and Paparazzi. We are so happy and proud over both over you!