13/12-2015

Judge Anne Tove Strande NO.

Vilken härlig förtidig julklapp Gösta (SEUCH DKUCH T. Ophiuchus) Lotta o Ulf gav oss!! Med 50 anm hundar till Stora Stockholm och i en väldans stor championklass (12st) slog Gösta till och gick hela vägen till ett BIM med Cacib, titeln Nordisk Vinnare-2015 och blev dessutom Cruft’s kvalificerad för 2016.
🌟🌟
Stort GRATTIS till Gösta och hans ägare Lotta o Ulf Persson kennel Alester!😍 stort tack för ni visar fram Gösta så fint och proffsigt!

What a lovely early Christmas present Gösta (T. Ophiuchus) Lotta and Ulf gave us!! 50 entered dogs at Stockholm Int and Gösta did go all the way to BOS and Cacib, got the titel Nordic Winner-2015 and also got qualified for Cruft’s 2016!
🌟🌟
Hugh congratulations to Gösta’s owner Lotta and Ulf Persson kennel Alester!😍 thank’s for showing him so well and proffessional!
Photos from Lotta and Ulf!