12-13/3-2016

Judge Gertrud Hagström SWE
and Wim Wellens NL

Iväg till terrierklubbs utställning i Hårlev Danmark med MultiCh T. Marion My Precious “Mira and T. Point Break “Kenzo, Malin med sin Diesel och Tova vårt barnbarn med en lånad scotte för att gå barn med hund.
Resultat…Mira blev 2:a och 3:e bästa tik, Kenzo 4:a bästa hane båda dagarna, Malin med sin Diesel BIR båda dagarna. Malin gick parklass båda dagarna med Mira och Diesel och blev BIS-1 o BIS-2. Till sist vårt underbara barnbarn Tova som gjorde ett makalöst fint jobb i “barn med hund” BIS-5 dag 1 och BIS-3 dag 2. Vi var alla så stolta över henne.

Off to Terrierclub in Denmark with MultiCh T. Marion My Precious “Mira” and T. Point Break “Kenzo”, Malin with her Diesel and our grandchild Tova with a borrowed scottish to go “child with dog”!
Results of this…Mira was 2nd and 3rd best bitch. Kenzo 4th best male both day’s. Malins dog BOB both day’s. Malin did braceclass with Diesel snd Mira both days and was BIS-1 and BIS-2. And last our lovely grandchild Tova who did a marvolouse job in child with dog…1st day BIS-5 and 2nd day even better BIS-3. We was so proud of her!!