28-29/5-2016

Hårlev and DTKW-16 Hårlev
Judge Frank Kane and Gerhard Pöllinger AT

Vilken helg i Hårlev! Det var varm så in i det och det var till att servera mycket vatten till hundarna. På lördagen hade vi 3 hundar med och på söndagen 4 hundar och en uppfödargrupp. Båda domarna gillade våra hundar ganska så bra. Undertill så kan ni lösa resultaten för hundarna.

What a weekend in Hårlev. It was hot as hell and it was to serv the dogs lot of water. On saturday we had 3 dogs and sunday 4 dogs at show and one breedersgroup. Both judges liked our dogs pretty well. Down under you will see the results.

Intermediate males:
Kenzo T. Point Break did 2 x 3rd best male and 2 x Cert / CAC

Intermadiate females:
Tilda T. Passion For Fassion 2 x 1CQ

Openclass females:
Freya T. Ophelia first day 2nd best bitch R-CAC, second day BIR / BOB, Cert / CAC, DTKW-16, shortlisted in finals.

Championclass females:
Mira T. Marion My Precious 4th best bitch
Breedersgroup. BIR / BOB, BIS-1