18/9-2016

DTK Hårlev DK
Judge Roger Crooks GB

Första utställningen i champion klass för både Kenzo T. Point Break och T. Freya..låt oss se hur det går…blir rätt så tufft nu för en nybliven två åring. Så 3 hundar nu med i champion klasserna. Bäst gick det för Freys som ännu en dag vann sin nya klass och blev BIR och fick första klubcertet. Tjohooo!! Mira T. Marion My Precious blev 4:a med CK. Kenzo i sin nya champion klass blev 4:a med CK. Så bra start för de båda nykomlingarna i championklass. Mira tävlade med barnbarnet Tova 8 years old som vann “barn med hund” Stort grattis Tova!!

First show in championclass for both Kenzo T. Point Break and T. Freya..let’s see how this will go..rather thuff for a just 2 years old male. So 3 dogs now in champion classes. It did go best for Freya who also won her new class and went BOB and got her first club CAC. Tjohooo!! Mira T. Marion My Precious went 4th with CQ. Kenzo in his new class went 4th with CQ. So a very good start for the “new ones” in champion class.
Mira was also compeeting with our grandchild Tova 8 years old in “child with dog” and won this! Hugh congratulations Tova!