28/8-2016

EDS Brussels
Judge R. Kazlauskaite LT

Denna tripp till Bryssel var planerad sen länge ihop med vår dotter och våra vänner från Wales. Det var så varmt från det vi startade till vi kom hem. Vi spenderade en och en halv dag på att köra ner och guuud så mycket trafik på en fredag och lördag. På plats så mötte vi då våra underbara vänner och vi tog tillvara på detta allihop och hade så trevligt tillsammans. Vilken upplevelse det var att komma på detta EDS, fantastiskt. Några fantastiska placeringar blev det inte för våra två hundar Kenzo T. Point Break och T. Marion My Precious, de placerade sig som tvåor i sina respektive klasser. Men vår dotters hund, Kenzo’s far tog hem hela rasket. Kenzo var även med på en avelsgrupp efter sin far ihopa med sina walesiska halvsyskon.

This tripp was planned for long time with our daughter and some friends from Wales. It was very hot al day’s from we started until we get home. We splended one and a half day’s to get there and huuuu much traffic a friday and saturday. On place we met our lovely friends and we surtenly enjoyed every moment of it. What experience it was to be to EDS it was so fantastic. Our placements with our dogs was not so fantastic…Both Kenzo T. Point Break and Mira T. Marion My Precious was second in there classes. But our daughters dog and Kenzo’s father won everything. Kenzo also was with a progeny Group after his father with his waleish halfsibblings.