17/9-2016

KBHV-2016 Ballerup
Int. Judge Birthe Scheel DK.

Fösta utställningen i öppen klass för Kenzo T. Point Break efter sin 2 års dag den 16/9. Kan därmed tävla om championat om turen är framme eftersom han har två svenska Cert och 10 danska Cert. Och han gjorde det…Han vann öppen klassen. Blev 3:a bästa hane med Cert och därmed SVENSK & DANSK CHAMPION! Whooohoooo!!
Så var det flickornas tur.. Först ut i öppen klass var T. Freya som oxå vann sin klass, blev bästa tik, BIM, CACIB, KBHV-2016 och…SVENSK & DANSK CHAMPION!! Whooohoooo!! Mira T. Marion My Precious blev 4:a bästa tik så en riktigt lyckad dag!!

First show in openclass for Kenzo T. Point Break after his 2nd birthday day 16/9. He can then compeet of champion title if he is lucky because he already have two swedish and 10 Danish CAC. And he did it!! He won open class and became 3rd best male with CAC and then is SWEDISH & DANISH CHAMPION!! Whooohoooo!!
Now the girls.. First is T. Freya in open class wich she won, then best bitch, CAC, BOS, KBHV-2016 and…SWEDISH & DANISH CHAMPION!! Whooohoooo!!
Mira T. Marion My Precious was 4th best bitch do a very happy day!!