13/8-2016

Ronneby Judge Jetta Tschokkinen FIN
Lillehammer

Ronneby visade vi 2 hundar. Kenzo T. Point Break i unghundsklass och domaren var riktigt förtjust i honom. Han placerade sig dom 2:a bästa hane med CERT efter sin far som blev bästa hane och BIR. Mira T. Marion My Precious gick oxå bra..hon blev 2:a bästa tik.
Samma dag åkte Gösta T. Ophiuchus till Lillehammer i Norge för ett andra försök på ett Cert…Det gick jättebra och han blev 2:a bästa hane men med R-Cert och R-Cacib. Inte riktigt vad man vill ha när man åker så långt. Men stort grattis till Lotta o Ulf för hur dom helst så var det en fantastisk placering!

In Ronneby we showed 2 dogs. Kenzo T. Point Break in intermadiate and Judge was thrilled of him. He places himself as 2nd best male with CAC after his father who was best male and BOB. Mira T. Marion My Precious did also well..she was 2nd best bitch.
Same day Gösta T. Ophiuchus did go to Lillehammer in Norway for a second try to take a CAC… He did go well and was 2nd best male but with a R-CAC and R-CACIB. Not what you want on such long tripp. But congrats to Lotta and Ulf to a marvolouse 2nd best male placement.